STN EN 1367-6: 2009 (72 1188), Skúšky na stanovenie tepelných vlastností a odolnosti kameniva proti klimatických účinkom Časť 6 Odolnosť proti zmrazovaniu a rozmrazovaniu za prítomnosti soli (NaCl) - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1367-6: 2008