STN EN 1367-6: 2009 (72 1188), Skúšky na stanovenie tepelných vlastností a odolnosti kameniva proti klimatických účinkom Časť 6 Odolnosť proti zmrazovaniu a rozmrazovaniu za prítomnosti soli (NaCl) - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1367-6: 2008
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy