STN EN 1094-1: 2009 (72 6007), Izolačné žiaruvzdorné výrobky Časť 1 Terminológia, klasifikácia a metódy skúšania žiaruvzdorných izolačných vláknitých výrobkov - Tomšů, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 1094-1: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie