STN EN 1094-1: 2009 (72 6007), Izolačné žiaruvzdorné výrobky Časť 1 Terminológia, klasifikácia a metódy skúšania žiaruvzdorných izolačných vláknitých výrobkov - Tomšů, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 12 Žiaruvzdorné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 1094-1: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 1094-1 z januára 2002, STN EN 1094-3 z mája 2004 a STN P ENV 1094-7 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Tomšů. Technická komisia: TK 12 Žiaruvzdorné materiály
Keywords: normy