STN EN 1993-5: 2009 (73 1406), Eurokód 5. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 5 Pilóty a štetovnice - Turček, Peter; Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-5: 2007