STN EN 1993-5: 2009 (73 1406), Eurokód 5. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 5 Pilóty a štetovnice - Turček, Peter; Baláž, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-5: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-5 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Turček, Ivan Baláž. Technická komisia: TK 14 Geotechnika, TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: august 2009
Keywords: normy