STN EN 15287-2: 2009 (73 4216), Komíny. Navrhovanie, montáž a prevádzkovanie komínov Časť 2 Komíny pre uzavreté spotrebiče palív - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15287-2: 2008