STN EN 15287-2: 2009 (73 4216), Komíny. Navrhovanie, montáž a prevádzkovanie komínov Časť 2 Komíny pre uzavreté spotrebiče palív - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15287-2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15287-2 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 97 Komíny
Keywords: normy