STN EN 12273: 2009 (73 6168), Kalové zákryty. Požiadavky. - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12273: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12273 z novembra 2008 spolu s STN 73 6130 z apríla 1996 a STN 73 6134 z novembra 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grümmer. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2010
Keywords: normy