STN EN 1994-2: 2009 (73 6207), Eurokód 4. Navrhovanie spriahnutých oceľobetónových konštrukcií Časť 2 Všeobecné pravidlá a pravidlá pre mosty - Bujňák, Ján; Gocál, Jozef; Odrobiňák, Jaroslav; Vičan, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1994-2: 2005 vrátane jej opravy AC: 2008