STN EN 12812 (73 8108), Podperné lešenia. Funkčné požiadavky, dimenzovanie a všeobecný návrh. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12812: 2008