STN EN 12812 (73 8108), Podperné lešenia. Funkčné požiadavky, dimenzovanie a všeobecný návrh. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12812: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12812 zo septembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková.
Keywords: normy