STN EN 15552: 2009 (77 0646), Obaly. Prepravné balenia a manipulačné jednotky. Programy skúšok vlastností pre bežné distribučné reťazce. - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15552: 2008