STN EN 15552: 2009 (77 0646), Obaly. Prepravné balenia a manipulačné jednotky. Programy skúšok vlastností pre bežné distribučné reťazce. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15552: 2008
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy