TNI CEN/TR 13688: 2009 (77 7011), Technická normalizačná informácia. Obaly. Materiálová recyklácia. Správa o požiadavkách na látky a materiály na predchádzanie trvalému obmedzovaniu recyklácie. - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 13688: 2008