TNI CEN/TR 13688: 2009 (77 7011), Technická normalizačná informácia. Obaly. Materiálová recyklácia. Správa o požiadavkách na látky a materiály na predchádzanie trvalému obmedzovaniu recyklácie. - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 13688: 2008
Táto technická normalizačná informácia nahrádza TNI CR 13688 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy