STN EN 15598: 2009 (80 0847), Textílie. Slučkové tkaniny. Skúšobná metóda na určovanie odolnosti vlasových slučiek proti vyťahovaniu. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15598: 2008