STN EN 813: 2009 (83 2612), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Sediace postroje. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 813: 2008