STN EN 813: 2009 (83 2612), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Sediace postroje. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 813: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 813 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy