STN EN ISO 17491-4: 2009 (83 2728), Ochranné odevy. Skúšobné metódy na odevy chrániace proti chemikáliám Časť 4 Určovanie odolnosti proti prenikaniu rozstrekovanej kvapaliny (skúška postrekom) (ISO 17491-4: 2008) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Miroslava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17491-4: 2008