STN EN ISO 17491-4: 2009 (83 2728), Ochranné odevy. Skúšobné metódy na odevy chrániace proti chemikáliám Časť 4 Určovanie odolnosti proti prenikaniu rozstrekovanej kvapaliny (skúška postrekom) (ISO 17491-4: 2008) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Miroslava; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17491-4: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 468 z januára 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy