STN EN 547-1 + A1: 2009 (83 3515), Bezpečnosť strojov. Rozmery ľudského tela Časť 1 Zásady stanovenia rozmerov otvorov na vstup celého tela do strojov (Konsolidovaný text) - Makara, Marian (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 547-1: 1998 + A1: 2008