STN EN 547-3 + A1: 2009 (83 3515), Bezpečnosť strojov. Rozmery ľudského tela Časť 3 Antropometrické údaje (Konsolidovaný text) - Makara, Marian; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 547-3: 1996 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 547-3 z novembra 1999 v celom rozsahu. STN EN 547-3 z novembra 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Marian Makara. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy