STN EN 13718-2: 2009 (84 7088), Prepravné prostriedky záchrannej zdravotnej služby a ich vybavenie. Letecké ambulancie Časť 2 Prevádzkové a technické požiadavky na letecké ambulancie - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13718-2: 2008