STN EN 13718-2: 2009 (84 7088), Prepravné prostriedky záchrannej zdravotnej služby a ich vybavenie. Letecké ambulancie Časť 2 Prevádzkové a technické požiadavky na letecké ambulancie - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13718-2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13718-2 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy