STN EN 1041: 2009 (85 5201), Informácie poskytované výrobcom zdravotníckych pomôcok. - Navrátil, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1041: 2008