TNI CEN/TR 15349: 2009 (91 1701), Technická normalizačná informácia. Nábytkové kovanie. Termíny výsuvných prvkov a ich častí. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15349: 2008