STN P CLC/TS 62046: 2009 (33 2206), Bezpečnosť strojových zariadení. Aplikácia ochranných zariadení na detekciu prítomnosti osôb - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 62046: 2008