STN P CLC/TS 62046: 2009 (33 2206), Bezpečnosť strojových zariadení. Aplikácia ochranných zariadení na detekciu prítomnosti osôb - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 62046: 2008
Táto predbežná norma je určená na overenie
Názov z disku
Spracovateľ: Iveta Vámošiová.
Norma je nahradená normou STN EN IEC 62046 z decembra 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 2. 5. 2021
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty