STN EN 14677: 2009 (43 3625), Bezpečnosť strojov. Sekundárne spracovanie ocele. Stroje a zariadenia na spracovanie tekutej ocele - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14677: 2008