STN EN 14677: 2009 (43 3625), Bezpečnosť strojov. Sekundárne spracovanie ocele. Stroje a zariadenia na spracovanie tekutej ocele - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14677: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14677 z októbra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Technické informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty