TNI ISO/TR 14121-2: 2009 (83 3008), Technická normalizačná informácia. Bezpečnosť strojov. Posudzovanie rizika Časť 2 Praktické návody a príklady metód - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu ISO/TR 14121-2: 2007