TNI ISO/TR 14121-2: 2009 (83 3008), Technická normalizačná informácia. Bezpečnosť strojov. Posudzovanie rizika Časť 2 Praktické návody a príklady metód - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu ISO/TR 14121-2: 2007
Názov z disku
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Technické informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty