STN EN 1993-2/NA: 2009 (73 6205), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 2 Oceľové mosty. Národná príloha - Chladný, Eugen (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-2: 2007