STN EN 1993-2/NA: 2009 (73 6205), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 2 Oceľové mosty. Národná príloha - Chladný, Eugen; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-2: 2007
Spracovateľ: Eugen Chladný. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy