STN EN ISO 9308-1: 2003 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escharichia coli a koliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie (ISO 9308-1: 2000) - Ondréšiková, Alena; Lengyelová, Adriana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9308-1: 2000. Európska norma EN ISO 9308-1: 2000 má postavenie slovenskej technickej normy