STN EN ISO 9308-1: 2003 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escharichia coli a koliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie (ISO 9308-1: 2000) - Ondréšiková, Alena; Lengyelová, Adriana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9308-1: 2000. Európska norma EN ISO 9308-1: 2000 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 9308-1 z októbra 2001 a STN ISO 9308-1 z januára 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Ondréšiková, Adriana Lengyelová. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Dátum účinnosti opravy normy: február 2009
Norma je nahradená normou STN EN ISO 9308-1 z októbra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy