STN EN ISO 19132: 2009 (01 9348), Geografická informácia. Lokalizačné služby. Referenčný model (ISO 19132: 2007). - Pravda, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19132: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie