STN EN 12385-1 + A1: 2009 (02 4401), Oceľové laná. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12385-1: 2002 + A1: 2008