STN EN 13411-3 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 3 Zalisované objímky a zaisťovanie lana objímkou (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-3: 2004 + A1: 2008