STN EN 13411-4 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 4 Upevňovanie lana v koncovke kovom a živicou (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-4: 2002 + A1: 2008