STN EN 13411-4 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 4 Upevňovanie lana v koncovke kovom a živicou (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-4: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13411-4 z októbra 2003. STN EN 13411-4 z októbra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Norma je nahradená normou STN EN 13411-4 z augusta 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy