STN EN ISO 2860: 2009 (27 7411), Stroje na zemné práce. Minimálne prístupové rozmery (ISO 2860: 1992). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2860: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 2860 z februára 2001 v celom rozsahu. STN EN ISO 2860 z februára 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy