STN EN ISO 6401: 2009 (64 0328), Plasty. Polyvinylchlorid. Stanovenie zvyškového monoméru vinylchloridu. Metóda plynovej chromatografie (ISO 6401: 2008). - Ševcová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6401: 2008