STN EN ISO 6401: 2009 (64 0328), Plasty. Polyvinylchlorid. Stanovenie zvyškového monoméru vinylchloridu. Metóda plynovej chromatografie (ISO 6401: 2008). - Ševcová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6401: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6401 z októbra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Ševcová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy