STN EN 61386-1: 2009 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 1 Všeobecné požiadavky - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-1: 2008