STN EN 61386-1: 2009 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 1 Všeobecné požiadavky - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 61386-1 z decembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 61386-1 z decembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2011
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy