STN EN 15268: 2009 (65 6551), Benzínové plniace stanice. Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie zostáv ponorných čerpadiel. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15268: 2008