STN EN 15268: 2009 (65 6551), Benzínové plniace stanice. Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie zostáv ponorných čerpadiel. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15268: 2008
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy