STN EN 13279-1: 2009 (72 2485), Sadrové spojivá a sadrové malty Časť 1 Definície a požiadavky - Rusnáková, Andrea; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13279-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13279-1 z novembra 2005 a STN 72 2430-2 z októbra 1992 v celom rozsahu a mení STN EN 72 2430-1, 3, 4
Spracovateľ: Andrea Rusnáková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy